Prøv den her idag ifm din opvarming. 3x10 med kilo du kan styre nemt. Selve øvelsen uden vægte kan nemlig også mærkes 

Har du brug for at få lidt hjælp til at lave din træningsplan eller bare lidt brug for sparring, så spørg nogle af trænerne, nede ved receptionen eller Carsten. 

Der er altid en hjælpende hånd til rådighed. Vi er alle interesseret i en optimal træning for alle. 

Motionsløbere opnår bedre resultater på den halve tid med ny træningsmetode.

Hvis man virkelig vil have et koffein-kick, skal man så helst kaste sig over kaffe, cola eller en energidrik som Red Bull? Og risikerer man at få så meget koffein, at man dør af det?   Alle kan have brug for at noget ekstra turbo i overetagen, når vi er kommet lidt for tidligt ud af fjerene, sidder og hænger foran computeren på arbejde eller skal præstere noget, f.eks. til en eksamen.

FUNKTIONELLE BEVÆGELSER

Funktionelle bevægelser har altid eksisteret. De er en del af vores natur. I al den tid mennesker har levet, har vi stået, siddet, kastet, trukket, løftet, skubbet, klatret, løbet, hoppet osv. Alle disse bevægelser er funktionelle bevægelser.

Funktionelle bevægelser involverer generelt mange led og muskelgrupper og genererer kraft fra kernen og ud til arme og ben. Naturlige funktionelle bevægelser har stor indflydelse på øvelserne i CrossFit. Der er mange fordele ved, at træne udelukkende igennem funktionelle bevægelser, men en af de vigtigste ting er at alle bevægelserne, hvis udført korrekt, er sikre og skadesrisikoen er minimal.